Nyheter

VHIA startar bortskänkes grupp på Facebook för juldekorationer.

Read Time1 Minute, 52 Second

Det är första advent och många har under dagen hängt upp julstjärnor och dekorerat sina balkonger i Ängelholm. Vi kommer att tänka på alla de som kanske inte har det så lätt i dessa tider och har svårt att få ekonomin att gå ihop eller kanske inte vågar sig ut i affärerna i dessa tider.
Senaste åren har många också börjat tänka på mjlön på ett annat sätt och använder sig gärna utav begagnade saker för att göra skillnad.

VHIA´s Facebook grupp ”Vad händer i Ängelholm” förväntas innan jul komma upp i 14000 medlemmar och vi har flera gånger sett hur vi kan påverkat på ett bra sätt.
Vi kommer att tänka på alla de julsaker som ligger och skräpar i källarförrådet eller ligger undangömt i klädkammaren och inte har kommit fram de senaste åren.

Idag finns det otaliga köp och sälj grupper på facebook och det behövs inte fler. Men en bortskänkes sida för de som som helt enkelt vill göra skillnad för någon som kanske inte har råg med julklappar till barnen och samtidigt köpa julklappar är något som vi inte känner till. Samtidigt vill vi så klart även värna om miljön.

Vi gjorde under dagen ett inlägg i våran största facebbokgrupp och fan då att intresset för att skänka är stort. På lite mer än en timme har över 25 medlemmar i gruppen svarat att de har saker att skänka bort.

Lite mer än en timme efter att inlägget gjordes står nu en början till en bortskänkes grupp redo för de som är intresserade.
Sidan är inte helt klar ännu men fungerar redan nu för att lägga upp bild och text på det man vill skänka till någon annan.

Reglerna för gruppen är bla:

*Endast bortskänkes.
*Sakerna skall finnas i Ängelholms kommun eller kunna lämnas i kommunen till den som vill ha det.
*Sakerna som skänks på sidan är inte till för att någon ska sälja dem vidare.
*Endast julsaker (inge julklappar då vi överlåter detta till de insamlingar som redan finns sen tidigare).

Är du intresserad av att skänka eller känner du att du ingår i den målgrupp som skulle vilja ta emot julsaker?
Gå¨då gärna in i facebookgruppen i länken: VHIA-Julhjälpen 

VHIA Tillsammans hjälps vi åt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *