Nyheter

Bara timmar efter beslutet säger handlarna. -Detta kommer bli Ängelholms bästa julskyltning någonsin.

Read Time1 Minute, 50 Second

Under dagen tog Ängelholm Samhällsbyggnadsnämnd beslutet att julskyltningen i år kommer se helt annorlunda ut. Mellan den 29 november till och med den 24 december kommer handlare längs med Storgatan få flytta ut delar av sin verksamhet på gatan och Även stortorget kommer få användas.
Även om inte alla handlare är helt säkra på att de omfattas efter som de inte ligger på Storgatan och de som vill flytta ut skall flytta ut i anslutning till sin butik är reaktionerna positiva.

Bara minuter efter att beslutet togs skickade vi på VHIA ut förfrågningar till en rad handlare i området och bad dem ge sin syn på beslutet.
Det tog inte långt tid innan vi fick tillbaka en rad svar och hitintills har majoriteten varit klart positiv.

-Även om vi inte berörs direkt av beslutet kommer detta göra att mer folk kommer ut på stan. Vi kommer försöka se till att kunna erbjuda kunder speciella julskyltnings erbjudanden även om vi inte kommer kunna flytta ut på gatan. Istället kanske vi kan erbjuda tex någon lättare mat man kan ta med sig när man rör sig på stan.

-Vi har tidigare fått lite osäker information om Ängelholms julskyltning detta året. Vi har så smått börjat förbereda men detta är något helt annat än det vi tidigare fått information om. I bästa fall kan vi kanske klara oss några månader till trotts allt.

– I måndag var vi tvungna att meddela våran timanställda att det tyvärr inte fans fler timmar åt henne. Efter vi fått informationen kunde vi ringa henne och meddela att det ändå kommer finnas en del timmar. Det är så kul att kunna göra någon glad och speciellt så här innan jul.

-Nu är det viktigt att vi gör något bra utav det här.
Detta kommer bli Ängelholms bästa julskyltning någonsin.

Det ser nu ut som att det är upp till handlarna att mer eller mindre själva fixa sin julskylltning. Vi på VHIA kommer följa planeringen hos flera och uppdatera efter hand. Vi har redan en instagramtagg mer eller mindre förberedd för detta ”#VHIAJUL”.
Samtidigt tar vi mer än gärna emot förslag hur vi kan hjälpa till

Information från Ängelholms kommun hittar ni i Länken.

Tillsammans hjälps vi åt.
/VHIA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *