Nyheter

VHIA Bygger ut med gratis reklam för företag, evenemang, klubbar och föreningar.

Read Time1 Minute, 57 Second

Det är dags att ta nästa steg och idag lanserar vi våran reklam tjänst på Instagram.

För ett tag sedan berättade vi att vi säkrat en hel del namn och konton på flertalet olika digitala plattformar. Det är en utav dessa vi nu valt att aktivera för att skapa en reklamtjänst för lokal reklam.

Tjänsten innebär att företag, klubbar, evenemang och föreningar har möjlighet att att på en gemensam digital plattform marknadsföra sig. Vi har valt Instagram av flera anledningar och där ibland att det är lätt att bläddra i flödet. Efter som flödet inte påverkas av kommentarer så är det också lättare att hitta vad som är aktuellt mm. Tanken är även att samla lokala erbjudanden, menyer och mycket mer på ett och samma ställe. Detta är också en del i ett Ungdomsförslag som vi kommer presentera under hösten.

Så hur gör man då om man vill vara med?
Som de flesta vet så är vi en ideell förening utan ekonomiska resurser. Det betyder att vi inte har möjlighet att skapa bilder åt någon. De som vill marknadsföra sig måste själva skicka bild och text till oss. Med fördel är bilden i ett sådant format att den passar Instagrams grafiska profil annars fyller vi bara ut överbliven yta med svart eller vitt. Vi ser gärna att bilden är så informativ som möjligt med företagets namn eller logga och tex text med erbjudande. Tillsammans med bilden krävs även text och det kan vara information om företaget eller erbjudandet. I texten ska det även tydligt framgå företag, förening, klubb eller namn på event.
Detta skickas med fördel i meddelande till vårat instagramkonto eller till mail Johnnie@VHIA.se.

Att tänka på:
När det gäller bilder så är det företaget, föreningen, klubben eller ansvariga för eventet som har ansvar för att vi får publicera bilden.

Kan ni garantera att det kommer vara gratis i framtiden?
Nej. Förmodligen kommer det i ett senare skede att kosta pengar men det kommer i alla fall vara gratis en tag framöver. I nuläget vet vi inte hur länge och det är något vi kommer få ta ställning till senare. I nuläget står vi själva för alla kostnader för våra konton mm. Det är något som inte är hållbart hur länge som helst.

Titta gärna in på Instagram kontot redan nu: https://www.instagram.com/vad_hander_i_angelholm/

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *