Nyheter

Ängelholms Oktoberfest ställs in.

Read Time48 Second

Idag låter även oktoberfesten meddela att de ställer in.
Med tanke på rådande omständigheter går eventet inte att genomföra. Arrangörerna beklagar detta men påpekar samtidigt att de hoppas på att oktoberfesten ska kunna genomföras nästa år trotts den ekonomiska förlust som uppstått.

De som har köpt biljetter kommer få tillbaka pengarna så klart. Det handlar om ca 1000 biljetter som sålts där pengarna skall betalas tillbaka.

Information från arrangörerna:

Ni som har köpt biljetter via Universe / Tickermaster kommer att få en återbetalning från dem inom 7–10 arbetsdagar till det kortet ni använde när ni betalade. Ni behöver inte göra något utan det skall gå per automatik. Ni som köpt biljetter på annat sätt kommer att få tillbaka era pengar under nästa vecka, ännu en gång på samma sätt som ni betalat. Vi ber om överseende med att det tar lite tid med att få tillbaka era pengar, men det är viktigt att det blir rätt och att ingen missas.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *