Nyheter

Marcus Nikki Becker cyklar 600km och samlar in pengar till Barncancerfonden

Read Time1 Minute, 24 Second

Det var i Fredags vi först fick höra om den lite galen iden. En tidigare Ängelholmare vid namn Marcus som förut endast cyklat ca 20km åt gången ska ge sig på att cykla ca 600km från Stockholm till Ängelholm på tre dagar.

I ett inlägg på Facebook har han lagt upp en film där han förklarar att han även kommer skänka 1kr/km som han klarar till Barncancerfonden.

Vi på VHIA var i kontakt med Marcus redan i Fredags och presenterade då en ett upplägg där vi vill hjälpa honom att samla in mer pengar.
Vi vill så klart att så många som möjligt är med och skänker 1kr/km som Marcus klarar. Men för att göra det än lite mer intressant vill vi även ge lokala företag i Ängelholm möjligheten att synas. Vi kommer därför att presentera en lista med alla företag som skänker 5kr/km som Marcus klarar på VHIA.se och på Facebook i gruppen ”Vad händer i Ängelholm”.

Det bär av kl.08.00 måndagen den 13/7 och målet är att landa på Stortorget i Ängelholm mellan kl.16-17.00 onsdag den 15/7.
Där efter kommer vi kontrollera vilka företag som har skänkt 5kr/km som Marcus klarar och presentera dessa.
Vill ditt företag vara med och samtidigt synas?
Det är då viktigt att ni använder länken i stället för swish koden så att vi kan se att ni har skänkt.
Denna länken måste användas om du och ditt företag vill synas.

Under kan ni se original inlägget Marcus har gjort på sin Facebooksida och klickar ni HÄR. Kommer ni även til hans Facebooksida och kan se filmerna och få mer information.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *