Nyheter

Hyresgäster har fått nog av grannar som matar måsarna. Nu anmäler de.

Read Time1 Minute, 19 Second

Bilar som badar i fågelbajs, hyresgäster som inte vågar gå ut med soporna, balkonger som knappt går att använda och ett par besök utav måsar inne i lägenheter när fönster/dörrar har stått på glänt.
Detta har blivit verkligheten för hyresgäster på minst två adresser i centrala Ängelholm

Tidigare år har antalet måsar varit ungefär det samma men måsarna har varit mer skygga och hållit sig på avstånd. Men i år har det eskalerat bla pga att grannar matar måsarna. Något som har gjort att flera hyresgäster nu går samman och anmäler sina grannar till hyresvärden.

Boende berättar:

-Vi har försökt prata med grannarna och har även satt upp lappar i trappen för att få grannarna att sluta mata fiskmåsarna. Tyvärr har detta inte fungerat och så sent som idag har grannarna setts mata fiskmåsarna vid i alla fall två tillfällen. Vi är även rädda att få problem med råttor vilket vi haft tidigare år.
Imorgon kommer vi kontakta våran hyresvärd då situationen blivit såpass ohållbar och vi inte ser någon annan lösning på problemet.

-Man kan tvätta bilen var dag men ändå ha mellan 10-50 måsskitar på bilen nästa dag. Flera gånger har vi inte kunnat gå ut med soporna till soprummet utan att bli attackerade. Det är tråkigt att grannarna inte accepterar att vi säger till gång på gång.

På båda platserna har måsarna ungar vilket de även har haft tidigare år. Men det har enligt hyresgästerna aldrig varit så stora problem som det är i dagsläget.


Bilden visar en måsunge som äter från de mat och vattenskålar som placerats ut.

Happy
Happy
17 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
83 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Hyresgäster har fått nog av grannar som matar måsarna. Nu anmäler de.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *