Nyheter

Hur ska vi tillsammans bekämpa covid-19 klyftan?

Read Time1 Minute, 11 Second

Covid-19 påfrestningar i samhället har nog ingen missat. Butiker och restauranger som får stänga är en utav de saker som märks mest. Samtidigt som Sveriges befolkning spritar händerna och undviker stora folksamlingar gråter flera företagare över de låga intäkterna.

Men hur ser det då ut i Ängelholm? Som VHIA tidigare skrivit om så är det flera som gått i konkurs och det blir säkert ännu fler innan året är slut. Samtidigt är det andra som ser stora ökningar i försäljningen mer eller mindre gynnas utav det läge som finns i dagsläget. När det tex gäller restauranger så är det ofta en uppgång för de som normalt kör med avhämtning och utkörning samtidigt som de som är bundna till sina lokaler ser en nedgång. *

För tillfället pratar vi på VHIA med flera butiksägare och restaurangägare och försöker få en bild av vad som hade gynnat handeln i Ängelholm.
Vi har tre projekt som diskuteras och som har fått väldigt god respons som kommer gå live under sommaren.
Samtidigt vill vi ha in förslag från allmänheten.

Därför har vi nu startat en enkät gällande detta som vi kallar för covid-19 förslaget.  Enkäten består av tre enkla frågor med fritextssvar. Tar endast någon minut att svara på och fungerat på alla större plattformer så som mac, pc, android mm.

Gå gärna in och besvara enkäten för att hjälpa oss i vårat arbete för ett bättre Ängelholm

Länk: Covid-19 -förslaget

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *