Nyheter

Ungdomar föreslår App baserad reklam i Ängelholm

Read Time1 Minute, 28 Second

Det finns idag nästan appar för allt. Oavsett om du vill spela spel eller veta vart närmaste offentlig toalett finns så finns det appar att ladda ner som hjälpmedel till din smart phone.

För en tid sedan lanserade vi på VHIA Ungdomsförslaget där vi låter ungdomar komma med förslag som vi där efter presenterar. Många gånger handlar det om att ungdomarna vill ha fritidsaktiviteter eller förändringar.
För ett tag sedan kom det första förslaget in om en app med erbjudanden endast för Ängelholm ungdomar. Där efter har det fortsatt med flera liknande förslag för ängelholmare, hjälpmedel för äldre mm. Den gemensamma nämnaren för alla dessa förslag är att detta skall finnas som en app som är lätt att hantera för alla.

En del förslag är kortfattade med bara några enstaka ord och andra är betydligt längre med utförliga beskrivningar hur man skall kunna ställa in appen för reklam som passar användaren. En del föreslår att man skall kunna välja sina favoriter och få notiser om erbjudanden från dessa. Andra vill ha en karta som mormor kan följa när hon ska till frisören och samtidigt  hålla reda på tiden.

Flera ungdomar menar också att få eller ingen orkar gå igenom alla Facebooksidor för att se erbjudanden samtidigt vill man inte hala tiden få upp dessa i sitt flöde. Andra menar på att Facebook är föråldras och många ungdomar använder inte längre detta.

VHIA har tittat lite lätt på en lösning men konstaterat att detta kräver mycket tid, ganska mycket pengar. Samtidigt krävs att vart företag ansluter sig till appen för att detta skall fungera.

För tillfället är förslaget vilande hos oos på VHIA. Men finns det de som är intresserade att förverkliga iden är vi mycket intresserade av att komma i kontakt med er.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *