Nyheter

Försvarsmaktens ambulans 302 vållar frågor i Ängelholm

Read Time47 Second

Under Måndagseftermiddagen vid 17 tiden var det flera Ängelholmare som uppmärksammade ett ovanligt fordon som rullande på Östra vägen. Kort tid efter började flertalet personer ställa frågor om vad som ser ut att vara en ambulans gjorde i Ängelholm.

En person från VHIA fans av en slump på plats och fick en bild på fordonet. Fordonet är mycket riktigt en ambulans utav den modell som försvarsmakten står till förfogande med till region Skåne (ambulans 302). Det har sedan en tid funnits ett samarbete mellan försvarsmakten och region Skåne inom ramen för krisberedskap under rådande coronautbrott. Fordonet är förmodligen ett utav det tre fordon försvarsmakten står till förfogande med men betyder INTE att det har skett något dödsfall eller att man transporterat någon smittad i Ängelholm.

Vi på VHIA anser att det är viktigt att poängtera att ambulansens närvaro inte betyder att något har hänt. Istället ska vi vara glada att försvarsmakten kan bistå region Skåne med fordon.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *