Nyheter

Ungdomarna ger strandnära förslag i VHIA´s ungdomsförslaget

Read Time1 Minute, 29 Second

Idag tittar vi närmare på ett förslag från flera ungdomar i VHIA´s ungdomsförslaget som ger ungdomarna möjlighet att ge förslag på vad de vill ha i Ängelholms kommun.
Vill du också lämna in ett ungdomsförslag?
Gör då detta i denna länk.

Vad passar bättre än ett förslag som rör stranden och sommar så här på vårkanten och alla längtar efter värmen?

Flera förslag har kommit in som berör en och samma sak på ett eller annat sätt
och det handlar om aktiviteter mm på stranden på sommaren.

I ett flertal förslag nämns en flotte med rutschkana ut i vattnet och en flytbrygga som ansluter mellan flotten och stranden. Flotten som omnämns skall ligga en bra bit ut i vattnet så det även går att hoppa från denna men samtidigt inte ha någon stans att dyka högt ifrån.
Förslag ges även på att flotten skall vara ganska stor så man kan ligga och sola eller sitta och fika på den utan att det blir för trångt.

Men det är inte bara en flotte som omnämns utan ungdomarna spinner vidare på att ett område på stranden antingen vid Klitterhus eller längre bort skall ha en del aktiviteter mm. Studsmattor som finns i andra kommuner, hoppborg för de mindre, hinderbana på stranden eller i havet, klättervägg och även volleybollnät önskas.

En del går så långt så att de även vill ha en eller två kiosker längs med stranden och badhytter där man kan byta om. Flera vill även ha fler duschar och en nämner att även en kran med vatten och dusch borde finnas borta vid hundbadet.

Från de äldre ungdomarna kommer det förslag på att använda stranden även på kvällen/natten bättre. Belysning, grillplats, wifi, och mycket mer föreslås så man även kan vara där när det blir mörkt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *