Nyheter

Flera företag i Ängelholm nära konkurs och några är redan där. Nästa vecka kan vara helt avgörande.

Read Time58 Second

Till följd av Corona-19 har flera Ängelholmsföretag meddelat att de kommer stänga tillfälligt eller helt enkelt redan har gått i konkurs.

Under Onsdagen la Ängelholms restaurangen Grytor och Glas ut ett inlägg på Facebook, där man förklarar att man stänger restaurangen och tar semester pga de avbokningar som skett senaste tiden.

Under dagen har Ängelholms företaget Lilla Tiger lagt ut en film på sin Facebooksida där man förklarar att företaget nu har gått i konkurs.

VHIA har idag varit i kontakt med flera företag som också är på väg att behöva stänga. Man klarar helt enkelt inte de höga hyrorna samtidigt som man har dåligt med kunder. Tre utav de sju företag som vi varit i kontakt med har sin verksamhet i centrum och säger sig behöva stänga om inte läget förbättras den närmaste veckan.

Vi kan inte mer än uppmana alla i Ängelholm att gå ut och handla, äta mm som vanligt. Flera restauranger har även öppnat upp avhämtning och hemkörning som ett alternativ och försök att rädda företaget.

Vill ni se en lista på en del utav de företag som erbjuder avhämtning och utkörning av mat i Ängelholms kommun klicka på Länken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Flera företag i Ängelholm nära konkurs och några är redan där. Nästa vecka kan vara helt avgörande.

  1. Har hört att stora summor ges till Idrotten, men inget till restauranger och andra företag som går på knäna under denna tiden. Hela vårt samhälle kan förstöras på grund av att företagen gått under, pengarna skulle hjälpa många och deras personal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *