Nyheter

#ÄngelholmKlapparFörVården

Read Time1 Minute, 10 Second

Det handlar om våran bror, syster, mamma, granne eller andra i våran närhet som jobbar inom vården. Som alla vet är läget för de inom vårdjobben just nu ansträngt med tanke på läget.

Det handlar om vårdpersonal som viger sina liv för att vi ska må bra och samtidigt inte direkt har några höga löner som motsvarar den uppoffring de gör. Med risk för sin egna hälsa står de redo dag som natt för att hjälpa de sjuka, gamla eller de som behöver extra hjälp.

Just nu finns det en Facebook grupp vid namn ”Applådera 1min från balkong, fönster kl 20. Varje kväll för vårdpersonalen” som har fått stor uppmärksam het och har i dagsläget nästan 210 tusen medlemmar.

I kväll kl 20 när eventet som är var kväll kl 20 gick av stapel var det någon enstaka som klappade för vården i området runt gröna huset. Hur det var på andra ställen i Ängelholm vet vi tyvärr inte.

VHIA vill nu uppmärksamma detta samtidigt som vi vill uppmärksamma alla underbara människor inom vården. Vi uppmanar därför alla i Ängelholms kommun att aplodera för de som vigt sina liv år att hjälpa oss andra. Vill ni så får ni gärna använda taggen #ÄngelholmKlapparFörVården för att upplysa andra om varför ni klappar.

Vill ni gå med i gruppen som först uppmanat till detta hittar ni den i denna länken.

För gemenskap och ett enat Ängelholm
/VHIA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *