Under Onsdagsförmiddan har flera företag i Ängelholm valt att aktivera sina handlingsplaner för sars-cov-2. För en del handlar det om att beordra personalen jobba hemifrån så långt det går. För andra handlar det om beslut såsom att förbjuda personer som vistats i drabbade områden att direkt återgå gå till jobb i Sverige. Flera arbetsplatser i Ängelholms kommun har under eftermiddagen även fått mail där de informeras om arbetsplatsens handlingsplan efter att ledningen under eftermiddagen haft möte. På ett par arbetsplatser har även personal blivit ombedda att ta omedelbart sjukledigt om de känner minsta symtom som kan kopplas till sars-cov-2 1
Nyheter

Flera Ängelholmsföretag aktiverar sars-cov-2 handlingsplan

Read Time31 Second

Under Onsdagseftermiddan har flera företag i Ängelholm valt att aktivera sina handlingsplaner för sars-cov-2.
För en del handlar det om att beordra personalen jobba hemifrån så långt det går. För andra handlar det om beslut såsom att förbjuda personer som vistats i drabbade områden att direkt återgå gå till jobb i Sverige. Flera arbetsplatser i Ängelholms kommun har under eftermiddagen även fått mail där de informeras om arbetsplatsens handlingsplan efter att ledningen under eftermiddagen haft möte.
På ett par arbetsplatser har även personal blivit ombedda att ta omedelbart sjukledigt om de känner minsta symtom som kan kopplas till sars-cov-2.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *