Jobb

Sommarjobbare till Ica supermarket sökes…

Read Time25 Second

Ica supermarket….

SOMMARJOBB!!!

Vi söker extra och sommarpersonal.
Med eller utan erfarenhet bara du tycker om att jobba med service och mat. Är 18 år eller äldre. Då ska du skicka in din ansökan hit. Vi söker just nu både extrapersonal och sommarvikarier. Vi har många varierande arbetsuppgifter som ska fyllas allt från kassa, förbutik, varuplock och färskvaror till delikatessen med både kallskänk och varm dagens. Låter detta intressant tveka inte att skicka in din ansökan till anders.lundvall@supermarket.ica.se

 

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *