Nyheter

Ny statystöld eller endast underhåll?

Read Time29 Second

På Torsdagen har flera personer upptäckt att statyn på Rönnegatan föreställande en ung flicka inte längre är kvar.  Nu har Intraprenad på sin Facebooksida gått ut med att man upptäckt att statyn blivit skadad och därför tillfälligt tagit bort den under tiden den repareras. Den kommer alltså åter att föras tillbaka till samma plats där den tidigare stod på Rönnegatan.

Statyn heter ”Var är du?” och är skapat av Jonas Högström i brons och kom till korsningen Rönnegatan–Lärkgatan under 2013. Det är Jonas Högströms dåvarande 18åriga dotter som stått modell för konstverket som blivit mycket populärt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *