Nyheter

1a Styrelsemöte för VHIA

Read Time1 Minute, 36 Second

Idag träffades vi som har har haft för avsikt att föra Vad Händer I Ängelholm vidare till nästa ni nivå. Tre personer som vill, kan och ska driva detta vidare och till något större och bättre.

Vi har nu bestämt oss för att att starta en ideell förening, tillsätta styrelse, samt skriva stadgar för föreningen.
Vi har valt ordförande sekreterare och kassör och på måndag skickar vi in papperna för att få ett organisationsnummer.

För att det inte skall bli någon ryktes spridning eller långa frågor om VHIA framtid vill vi därför här med informera alla om ett par saker.

* VHIA´s nyhets blogg VHIA.se har inte heller i framtiden för avsikt att ta betalt utav våra läsare genom betalvägg eller medlemskap.
*VHIA kommer helt att betalas av sponsorer som kommer stå för alla kostnader som vi själva tidigare haft.
*VHIA´s fb sida ”Vad händer i Ängelholm” kommer INTE att börja med reklam utan detta kommer endast finnas i fb sidan ”Vad händer i Ängelholm Anslagstavlan” och på VHIA.se.

*VHIA kommer stärka reglerna och ha en strängare policy på alla sina plattformar gällande hat, uthängning, rasism och mobbing. Vi har påbörjat arbetet med detta redan och det är något vi kommer jobba en hel del med. Vi har i dag ett par verktyg på facebook för att blockera medlemmar från att skriva kommentarer i upp till 7dygn och blockering vilket kommer att användas oftare.
*Vi förbjuder all typ av live och videoparty på våra kanaler som inte i förväg är godkända och har skriftligt intyg för medverkan från alla berörda medverkande.

Vidare kommer vi jobba hårt med att strategiskt utforma VHIA.se till en mer effektiv nyhetskälla och informationskälla för utbud av aktiviteter, event, trafikinformation, lunchguide mm.
Just nu söker vi ett par medarbetare för att snabbt kunna nå de mål som redan är satta och i framtiden planerar vi att växa till något mycket större.

/VHIA´s Styrelse.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “1a Styrelsemöte för VHIA

  1. Hej!
    Jag letar efter en mailadress eller möjlighet att skicka meddelande på FB till er?
    Mvh Kimme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *